Tia i neboda, unides per una mateixa passió: l’halterofília

 

“Quan et vaig vore competir em vaig enamorar de l’halterofília i vaig decidir apuntar-me amb tu”. Així de senzill va començar la història del ‘diamant entre peses’ que és com anomenen a l’haltera Alba Sánchez. Un nom que no li molesta, sinó tot el contrari, ja que com li confessa a sa tia, Estefania Juan, en el nou capítol d’Entrevistes ‘FER-Crec en tu’, significa que destaca en este esport i a més tot el treball que està fent l’està recompensant i la fa sentir-se orgullosa del que fa.

Un sentiment d’orgull que també comparteix sa tia. Una persona clau en la vida personal i esportiva de l’esportista FER. Ella va ser qui la va introduir al món de l’halterofília, la qual l’ha ajudat a créixer, a superar-se i no rendir-se per molt complicats que foren els obstacles.

Uns consells que en molts moments ha agraït i l’han servit per a no abandonar. En moltes ocasions els esportistes poden convertir-se en presoners de la rutina sobretot, quan són tan joves com Alba Sánchez. De fet, l’haltera d’Alzira, que acaba de complir 18 anys, recorda que el seu primer any al CAR de Madrid va ser molt dur i que si no haguera sigut pel suport i les paraules d’alent de sa tia haguera tornat a València.

Afortunadament va continuar al CAR i hui en dia és una de les promeses de l’halterofília amb més projecció internacional. Una situació de la qual és conscient tant ella com Estefania Juan que com a principal fan li dona el següent consell amb la intenció que ho aplique a la seua rutina diària. “Estic convençuda que vas a ser la millor de la teua categoria. Però per a això has d’intentar supertar-te a tu mateixa cada dia. No et fixes en el que fan la resta, sinó en el que fas tu. Si fas això segur que aconseguiràs tot el que et proposes”.